Ik ben Karen Lievers, geboren in 1976 in Aalten en woon samen met mijn man en 3 kinderen (2007, 2009 en 2012) in IJzerlo.

Ik ben docent bewegingsonderwijs op een middelbare school en daarnaast heb ik samen met Marieke Wevers Team Grip opgericht.
Ik geniet ervan om kinderen en jongeren te inspireren en te begeleiden om zo samen het beste in hen naar boven te halen. Dit alles kan alleen als je verbonden bent met elkaar. Samen in beweging zijn zorgt voor deze verbondenheid. Het is fantastisch om vanuit vertrouwen, puurheid en kwetsbaarheid samen op zoek te gaan naar je beste zelf. Het is een voorrecht om dit te mogen begeleiden.
In mijn reguliere lessen miste ik vaak de tijd en ruimte om jongeren te coachen in hun persoonlijk ontwikkelingsproces. Daarom ben ik de opleiding tot Rots & Water Trainer gaan volgen om zo vanuit een actieve en fysieke invalshoek positieve sociale vaardigheden aan te kunnen leren. Om de jongeren meer GRIP te laten ervaren binnen hun huidige en nieuwe situaties.
Wat mij iedere dag blij maakt is om een schakel te kunnen zijn in de ontwikkeling van kinderen. Om te zien dat kinderen meer GRIP krijgen op hun omgeving en op zichzelf. Dit brengt een grote glimlach op mijn gezicht en dit is wat mij drijft.
Naast bovengenoemde Rots &Water training heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd:
Rots & Water focus meisjes en vrouwen (oktober 2019)
3-daagse kennismaking met contextuele leerlingbegeleiding (juli 2017 Orthoconsult)
Medische Basis Kennis (2014 HVNA)
EHBO diploma (juni 2019)
Ook heb ik diverse taken binnen school vervuld zoals:
Leerlingbegeleider onderbouw
Mentor
Leercoach
Docent cursus Zelfverdediging voor meisjes