Met GRIP op weg naar de brugklas!

Is jouw eindgesprek al geweest en weet je waar je volgend schooljaar in de brugklas gaat starten? Je gaat nu echt afscheid nemen van jarenlang dezelfde basisschool, dezelfde route naar school, dezelfde klas, ieder jaar maximaal twee vaste juffen of meesters en nog veel meer van deze herkenbare dingen.

Sommigen kijken uit naar de brugklas en hebben zin om nieuwe contacten te maken, meerdere docenten per dag te zien en ieder uur een andere les te hebben.

Anderen zien er tegenop: Kom ik overal wel op tijd? Hoe weet ik waar ik moet zijn? Hoe zien de eerste weken eruit? Hoe zullen mijn klasgenoten zijn?

Wij zijn al jarenlang mentor op het voortgezet onderwijs en weten precies wat jou te wachten staat en helpen je graag met jouw doelen.

Rots en Water training wisselt spel en fysieke oefeningen voortdurend af met zelfreflectie en gesprekken om ervoor te zorgen dat jij meer GRIP krijgt op de overstap naar de brugklas, met meer rust de vakantie ingaat en dat je met meer zelfvertrouwen de start in de brugklas kan maken.

Inhoud:

  • 4  lessen van 60 minuten voor de vakantie
  • een werkboekje
  • één les in de laatste week van de zomervakantie
  • een certificaat aan het einde van de training

Kosten: € 100,00